Co noszą gwiazdy
Co noszą gwiazdy
- AnKa Biżuteria
Re: Co noszą gwiazdy
Pytanie , kogo uznajemy za gwiazdę?
Gwiazdą moim zdaniem są osoby widoczne publicznie, np. celebrytki, czy znane i poplarne prezenterki...
Dziś modne są "celebrytki" - małe zawieszki w kształcie kóka, gwiazdki, czy czterolistnej koniczynki pozłacane na łańcuszku.
Dziś modne są "celebrytki" - małe zawieszki w kształcie kóka, gwiazdki, czy czterolistnej koniczynki pozłacane na łańcuszku.
Jak dla mnie celebrytki noszą to co im się podoba ale też to co im dadzą sponsorzy. Widać to szczególnie na rozdaniu Oskar ów gdzie po pięknej ceremonii rozdania nagród pojawiają się informacje o tym która celebrytka miała suknię od Armaniego a która od Versace.
Co do Oskarów to znalazłam biżuterię dostępną w polskim sklepie internetowym ankabizuteria.pl prosto z czerwonego dywanu

To prawda. Robią reklamę marką a niekoniecznie noszą to, co rzeczywiście im się podoba.Ilona pisze: ↑26 lis 2016, o 11:38Jak dla mnie celebrytki noszą to co im się podoba ale też to co im dadzą sponsorzy. Widać to szczególnie na rozdaniu Oskar ów gdzie po pięknej ceremonii rozdania nagród pojawiają się informacje o tym która celebrytka miała suknię od Armaniego a która od Versace.