Mieszany komplet
Mieszany komplet
Jak myślicie, czy można wymieszać kolczyki i wisiorek z różnych kompletów, ale a podobnym kolorze kamienia ? 

Mieszany komplet
- AnKa Biżuteria
Re: Mieszany komplet
Można wszystko
Podkreśla to tylko indywidualny styl danej osoby;)
Jeśli czujesz się w tym świetnie, to inni również będą zauważać Twoją atrakcyjność.
To jest Twój pomysł na siebie i innym nic do tego

Jeśli czujesz się w tym świetnie, to inni również będą zauważać Twoją atrakcyjność.
To jest Twój pomysł na siebie i innym nic do tego

Tak, tylko jest też powiedzenie "jak Cię widzą tak Cię piszą" i to oznacza, że pewne kombinacje biżuterii są niedozwolone.
a ja bym tak nie patrzyła wciąż na to, co inni powiedzą...
- ForumMaster
- Administrator
Dla mnie też zadowolenie osoby która nosi taki komplecik mieszany jest najważniejsze
. Lubię też jak w połączeniu z ubraniem widać piękny styl - to tworzy piękno 

www.Forum-Bizuteria.com Jedyne profesjonalne Forum o Biżuterii
. Zapraszamy do dyskusji!

już wypowiadałem się na ten temat w innym wątku - jak dla mnie takie łączenie biżuterii z różnych kompletów jest jak najbardziej OK, a nawet wskazane
ja to po protu lubię, bo wprowadza jakąś odmianę i jest oryginalne

A ja z kolei lubię jak wszystko jest w jednym guście.
A dlaczego nie, jeżeli jest ładne to pewnie
zgadzam się, dziś znikają granice - również w modzie, jubilerstwie, liczy się to w co chcemy ubrać i czy my się w tym czujemy dobrze.
Najlepszym przykładem są Szwedzi, którzy stawiają na wygodę i nie zwracają uwagi na to jak inni ich widzą, jak wyglądają. Dlatego pewnie Ikea jest tak popularna bo wychodzi od strony komfortu, tego jak się ludzie czują koszystają z ich produktów.
Najlepszym przykładem są Szwedzi, którzy stawiają na wygodę i nie zwracają uwagi na to jak inni ich widzą, jak wyglądają. Dlatego pewnie Ikea jest tak popularna bo wychodzi od strony komfortu, tego jak się ludzie czują koszystają z ich produktów.
jeżeli jest podobny krój albo kolor kamienia to oczywiscie, ja nosze takie mieszanki na codzien 

Nie wolno mieszać różnych kompletów..komplet to komplet jak nazwa wskazuje